Chestii-tari - tutoriale,trucuri si distractie doar aici

Va rugam sa va logati pentru a putea cedea link-urile din post-uri!

Multumim

Chestii-tari.hitforum.ro va indeamna sa gasiti ceea ce cautati!

Creeaza-ti propriul server de ikariam ,gladiatus ,triburile sau travian...mai multe informatii gasiti pe acest forum! Have a Smile) day!

  Promovare RedzMax ! RPG.REDZMAX.COM:7777

  Distribuiţi

  PlesaFCP

  Mesaje : 1
  galbeni : 3
  Reputatie : 0
  Data de inscriere : 12/05/2013

  Promovare RedzMax ! RPG.REDZMAX.COM:7777

  Mesaj  PlesaFCP la data de Dum Mai 12, 2013 2:21 am

  Salut stimate utilizator, înca nu ai auzit de comunitatea RedzMax¿ Atunci înseamna ca nu esti la zi cu stirile din lumea gaming-ului, deoarece aceasta comunitate s-a lansat în urma cu aproximativ o luna de zile, iar la noi o sa gasesti tot ce ai nevoie, începând de la servere de gaming pâna la tutoriale pentru realizarea lor, deasemnea avem si foarte multe sectiuni pe forum unde suntem în cautare de diversi moderatori si nu numai. La noi activitatea ta conteaza, satisfacem fiecare membru în parte, daca ai nevoie de ceva ne poti contacta si o sa te ajutam în cel mai scurt timp, nu abuzam sau nu profitam de nimeni (cum fac alte comunitati), dar acuma decizia ramâne a ta, nu fortam pe nimeni sa vina, vine doar cine crede ca ne place asa cum suntem. Îti multumim pentru timp-ul acordat. La revedere!

  *** Gaming Servers

  RPG (SA:MP) Server: RPG.REDZMAX.COM:7777 sau 94.177.106.41:7777. Aici o sa ai la dispozitie un gamemode bine pus la punct si un staff competent si activ, deasemnea în fiecare luna o facem diverse competitii cu premii mari, dar convinge-te singur, nu te mai aburim noi.
  MC Server: MC.REDZMAX.COM:7777 sau 188.241.14.125. Aici o sa gasesti un un server bine pus la punct si multe scripturi care nu le-ai vazut pe un server Românesc de minecraft, deoarece totul este realizat de oameni competenti, dar (la fel si aici) nu te mai aburim, convinge-te singur.
  CS 1.6 Server: CS.REDZMAX.COM sau 109.163.232.20:27015 Aici gasesti un plugin care îti ofera o varietate larga de comenzi

  *** Web (legaturi la RedzMax)

  Forum (IPB): redzmax.com/forum - Aici se afla totul despre gaming si real life, sunt facute diverse categorii unde este o activitate destul de mare, deasemnea avem si un design la forum foarte frumos si atractiv!
  Site (RPG): redzmax.com/rpg - Aici se afla totul despre serverul nostru de San Andreas Multiplayer, începând de la Admins list pâna la Bans list, totul se afla aici!

  Let the gammedon begin !
  PlesaFCP & RedzMax Community.
  All rights reserved.

   Acum este: Mar Dec 11, 2018 7:19 am