Chestii-tari - tutoriale,trucuri si distractie doar aici

Va rugam sa va logati pentru a putea cedea link-urile din post-uri!

Multumim

Chestii-tari.hitforum.ro va indeamna sa gasiti ceea ce cautati!

Creeaza-ti propriul server de ikariam ,gladiatus ,triburile sau travian...mai multe informatii gasiti pe acest forum! Have a Smile) day!

  Bani din descarcari

  Distribuiţi
  avatar
  Admin
  Admin

  Mesaje : 215
  galbeni : 603
  Reputatie : 0
  Data de inscriere : 17/11/2011

  Bani din descarcari

  Mesaj  Admin la data de Dum Iun 09, 2013 4:55 am


  In acest articol ve-ti afla cum sa faceti bani din descarcari. Consider ca de multe ori a-ti incercat sa descarcati unele softuri de pe internet, fiecare fiind incarcat pe diferite saituri. Majoritatea softurelor din internet se poate de descarcat anume de pe asa numitele file hostinguri, spre exemplu letitbit.net de care ma folosesc eu si cistig bani. In afara de letitbit.net mai exista si o sumedenie de file hostinguri ca depositfiles.com (am incercat sa cistig si cu acest sait insa nu s-a primit cu succes deoarece
  descarcarile se efectueau din moldova sau romania), softpedia, brothersoft.com si multe alte file hostinguri. Dupa parerea si experienta mea as spune ca letitbit.net este cel mai platit hosting, cel mai usor de utilizat, si cu precizie pot spune ca plata se efectueaza fara nici o amageala.
  Deci ce trebuie de facut si cares pasii pe care trebuie sai urmezi pentru a face bani din descarcari:

  1) Sa te inregistrezi pe Letitbit.net;
  2) Sa incarci softuri pe acest hosting (v-as propune sa nu incarcati fisiere de marimi mari, cel mai bine e de 5-20 mb);
  Principiul consta in a uploada failuri pe Letitbit.net si a-i face reclama, (aceste failuri poate sa fie o programa, imagine, video, musica sau altceva). Cu cit mai mare va fi interesul, cu atit mai mare va fi numarul de downloadari, si respectiv cistigul va fi mai mare. Numarul de failuri pentru upload este nelimitat, adica cistigul tau va depinde si de cite failuri vei uploada, si de interesul fiecaruia in internet. Reclama la failuri se poate de facut in multe moduri, unele dintre care cele mai reusite dupa parerea mea sunt:
  3) De publicat pe saituri destinate publicitatii. Mai jos am indicat unele exemple de asa saituri:

  ufoGXcom.net
  all4y.info
  creep.ru
  gerz.ru
  nnm.ru
  netz.ru
  vpsite.ru
  windowz.ru
  PC-soft.ru
  komap.net.ru
  bape3.org
  tusnya.net
  easy-free-downloads.net.
  pc-soft.ru
  zavis.ru
  wara.ru
  pozzitiv.ru
  rusbit.net
  xaxa.info
  superq.ru
  obop.ru
  soft-city.ru
  warezlab.ru
  700mb.ru
  customize.ru
  obop.ru
  wara.ru
  xlifes.ru
  pc-soft.ru
  ulibnulo.ru

  4) De publicat pe blog/site, aceasta metoda este cea mai buna dupa parerea mea, eu ma folosesc anume de saitul meu de pe care citesti acuma acest articol.

   Acum este: Mar Dec 11, 2018 8:25 am