Chestii-tari - tutoriale,trucuri si distractie doar aici

Va rugam sa va logati pentru a putea cedea link-urile din post-uri!

Multumim

Chestii-tari.hitforum.ro va indeamna sa gasiti ceea ce cautati!

Creeaza-ti propriul server de ikariam ,gladiatus ,triburile sau travian...mai multe informatii gasiti pe acest forum! Have a Smile) day!

  Site-uri folositoare

  Distribuiţi
  Admin
  Admin
  Admin

  Mesaje : 215
  galbeni : 603
  Reputatie : 0
  Data de inscriere : 17/11/2011

  Site-uri folositoare

  Mesaj  Admin la data de Lun Iun 11, 2012 7:45 am

  http://tiltshiftmaker.com/ - Este un site care va genereaza imagini tilt shift, adica cu un focus iesit din comun, face ca totul din imagine sa para mai mic cu ajutorul unui blur pe doua parti pe orizontala. Puteti crea cu el imagini care sa semene a machete.


  http://www.spreeder.com/app.php?intro=1 - Este un website care va permite sa exersati sa cititi mult mai rapid in gand, multi sunt limitati la viteza de citire a cuvintelor pe care le pot rosti. Dar suntem capabili sa citim cu o viteza mult mai mare decat ne am imagina. Secretul consta in urmarirea textului cu degetul deoarece ochii percep orice vizual mult mai rapid si nu trebuie sa ne mai gandim unde am lasat ultimul cuvant.

  http://graphicpeel.com/cssiosicons - Iconite iOS facute total in CSS, merge doar in Google Chrome sau Safari

  http://lmgtfy.com/ - Un site care încearcă să încurajeze lumea să folosească Google și le arată că nu este greu deloc Smile) .

  http://www.picnik.com/ - Un site genial (cel mai tare) pentru editearea pozelor. Îl recomand la toți și că încurajez să-l folosiți.

  http://www.norc.ro/street-view/?lang=ro - Poți vedea orașul tău din România ca în direct, de pe stradă! (ca la google maps)


   Acum este: Joi Ian 24, 2019 4:48 am