Chestii-tari - tutoriale,trucuri si distractie doar aici

Va rugam sa va logati pentru a putea cedea link-urile din post-uri!

Multumim

Chestii-tari.hitforum.ro va indeamna sa gasiti ceea ce cautati!

Creeaza-ti propriul server de ikariam ,gladiatus ,triburile sau travian...mai multe informatii gasiti pe acest forum! Have a Smile) day!

  Pasii necesari demararii afacerii

  Distribuiţi
  avatar
  Admin
  Admin

  Mesaje : 215
  galbeni : 603
  Reputatie : 0
  Data de inscriere : 17/11/2011

  Pasii necesari demararii afacerii

  Mesaj  Admin la data de Mar Iun 12, 2012 5:16 am

  1. Pasul 1 este sa va creati propriul dvs. cont Google Adsense insa pentrau a va crea un cont google Adsense Vi se va cere "URL SITE", pentru a va aproba contul adsense la url site trebuie sa se introduca o adresa de site. Pentru a avea un site avem nevoie de : Domeniu, si de gazduire (hosting in limbe engleza).Ce inseamna un "nume de domeniu" ?
  Un nume de domeniu este un nume unic care identifica un site anume.
  Nu pot exista doua site-uri cu acelasi nume de domeniu.
  ex: moneytube.ro, google.com, yahoo.com
  Ce inseamna "site"?
  Un site este o "colectie" de pagini si/sau fisiere independente, legate unele de altele prin linkuri si disponibile accesarii in reteaua Internet.
  Ce inseamna "gazduirea web" (web hosting) ?
  Gazduirea web (host) este serviciul prin care site-ul dvs. si fisierele care il alcatuiesc sunt stocate pe un server. Serviciul de gazduire web face ca site-ul dvs. sa fie accesibil tuturor utilizatorilor de Internet.
  Nume de Domeniu se poate achizitiona de la godaddy.com unde un domeniu ".info" costa 2 $, iar hosting puteti achizitiona de la redhost.ro unde costa 0,75 euro lunar, sau de la inregistrare-domenii.ro(romarg), gratuit insa aveti de platit o taxa de activare de aproximativ 15 euro. Numele de domeniuil alegeti dvs personal(bineinteles daca e si disponibil acest nume(adresa) , ca poate cineva a luat acest nume inaintea dvs., dar daca nu e disponibil alegeti alt nume . In fisierul "Pasii Necesari Demararii Afacerii Prin Poze" aveti pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti reprezentati prin fotografii (print screen). Eu recomand ca serviciile de domeniu si hosting sa se achizitioneze de la www.redhost.ro deoarece la 1,49 euro/luna aveti si domeniu gratuit si gazduire. Aceasta este doar o recomandare, dvs. putand achizitiona hosting si domeniu de unde doriti. In cazul in care achitionati hosting sa zicem de la inregistrare-domenii.ro si domeniu de la godaddy.com atunci aveti putin mai mult de munca deorece trebuie sa schimbati Nameserverele domeniului, cu cele a hostingului (toate acestea sunt prezentate in Pasii Necesari Demararii Afacerii Prin Poze), odata achzitionat domeniu si (gazduirea) hostingul, este necesar sa punem pe acest domeniu un web site din Volume1. Acest pas deasemenea este prezentat in fisierul Pasii Necesari Demararii Afacerii Prin Poze.
  2. Pasul 2 este crearea Contului Dvs. Google Adsense. Merget la www.google.ro/adsense/ (aprobarea contului poate dura cateva zile), la URL site veti introduce Adresa site-ului Creat de dvs. la puctul 1, iar la tipul contului veti seta "PERSOANA FIZICA" pentru a va primi banii prin western Union. Mai multe despre adsense Cititi Aici : http://faci-bani-pe-net.uv.ro/google_adsense.html

  3. Daca Ati Inregistrat un domenul si Hostingul la Romarg(inregistrare -domenii.ro) sau Redhost.ro veti primi un e-mail cu Un Nume de Utilizator si o parola cu care veti intra in Panoul de administrare a siteului . Acest lucru se face accesand www.numelealesdetine.com/cpanel dupa care va cere parola si numele de utilizator pe care le veti introduce si gata..ati intrat in panoul dvs de administrare a siteului dvs propriu. aici mergeti la FILE MANAGER si dati clik si aici inca un clik pe PUBLIC_HTML si OK.
  aici va aprea un fisier standard pe nume "INDEX.PHP"(Doar in cazul Inregistre domenii.ro(romarg) (in unele cazuri nu apare), veti da un clik pe el pentru al selecta dupa care sus undeva in mijloc aveti optiunea DELETE. pe care o si apasati pentru a sterge INDEX.PHP.   Acum este: Mar Noi 13, 2018 1:16 pm